Trobada de la Infància

Invitación a I Trobada de la Infància

18 de abril de 2015 desde las 10:00 hasta las 15:00 en Colegio Sector Aéreo (entrada por Músico Ayllón).

Organiza la Asoc. Cultural y Vecinal 3 Forques, AMESTI (asociación de mestres) y Coordinadora de Educación 3F (AMPAs del Barrio).

PARA QUE LOS NIÑOS DISFRUTEN VEN Y DIVIÉRTETE EN FAMILIA.
ENTRADA LIBRE PREVIA INSCRIPCIÓN A TRAVÉS DEL ENLACE.

Si vols passar un bon matí en família vine a la Trobada que es celebrarà al Col·legi Sector Aéreo el matí del 18 d'abril de 2015 (entrada pel carrer Music Ayllón). Allí podreu gaudir de música, esports, comptacontes i tallers per als xiquets i xiquetes de 0-12 anys.

La Trobada està organitzada per AMESTI (Asociació de Mestres), la Asociació de Veïns 3 Forques i la Coordinadora d'Educació 3F en la que estàn representades la majoria de les AMPA dels col·legis de la zona de Tres Forques. 

L'assistència es gratuïta i l'únic que demanem es que ens comuniqueu el vostre desitg de vindre el 18 d'abril a través de la inscripció per a poder preveure la assistencia. Podeu realitzar-la puntxant à l'enllaç que hi ha a continuació.

Te he invitado a rellenar el formulario Invitació 1ª TROBADA DE LA INFÀNCIA. Para rellenarlo, visita:
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este blog pretende ser un espacio privilegiado de comunicación pero para ello necesitamos tus comentarios, sino ¿como vamos a saber que has estado por aqui?